Schilderwerk

U wilt uw woning graag in goede conditie houden.
Schilderwerk verfraait niet alleen uw woning, maar ook door schilderwerk goed te laten uitvoeren zal dit de levensduur van het houtwerk en de waarde van uw woning ten goede komen.
Als u tijdig uw woning laat inspecteren en gebreken laat verhelpen heeft u altijd een goed onderhouden woning.
Binnenschilderwerk:
Voor het verwerken van dekkende en transparante lakken binnen worden uitsluitend watergedragen systemen toegepast.
Buitenschilderwerk:
Voor het verwerken van dekkende en transparante lakken buiten worden doorgaans gedaan met een alkyd/synthetisch systeem.
Wandafwerking:
Hieronder wordt verstaan het verfraaien van wanden met:
- behang
- glasvezel
- spachtelputz
- het aanbrengen van muurverfsystemen op wanden en plafonds ( met watergedragen systemen).
Tevens kunnen wij vochtplekken door lekkage voor u verhelpen.
Ook voor een meerjaren- of onderhoudsplan bent u bij ons van harte welkom, denkt u hierbij aan Vereniging van Eigenaren, grotere objecten of achterstallig onderhoud.
Het schilderwerk kunt u gespreid uit laten voeren, zodat u de kosten ook kan spreiden over een langere periode.
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Laag btw tarief:  
Voor schilder- en stukadoorswerk aan particuliere woningen van tenminste 2 jaar en ouder geldt het lage btw-tarief van 9%.

Het verlaagde btw-tarief geldt voor het schilderen en stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond. Bepaalde voorbereidings- en voorbehandelingswerkzaamheden die een schilder of een stukadoor moet verrichten voordat wordt overgegaan tot het eigenlijke schilder- of stukadoorswerk vallen ook onder het verlaagde btw-tarief. Het verlaagde tarief is echter niet van toepassing als de werkzaamheden te ver afstaan van het eigenlijke schilder- of stukadoorswerk. Dit geldt bijvoorbeeld voor het vervangen van hout- en timmerwerkzaamheden.

Om dit tarief te kunnen toepassen moeten wij in het bezit zijn van een ouderdomsverklaring van de opdrachtgever . Deze wordt door ons aan u verstrekt.
 
Winterkorting:
Heeft u binnenschilder werkzaamheden? laat  deze dan in de winterperiode uitvoeren, vanaf 1 november t/m 31 maart profiteert u van een aantrekkelijke winterkorting van 15 % op het uurtarief.